Aankomende activiteiten

Introductie Mindfulness

17 september 222

Wil jij ook eens onderzoeken wat mindfulness is en wat het voor jou kan betekenen? Kom naar de gratis en vrijblijvende kennismakingsworkshop. 

Naast de uitleg gaan we vooral ervaren wat mindfulness inhoudt en of een mindfulness training iets voor jou is.

Datum: 17 september 2022

Tijd: 10:30-11:30 uur.

Locatie: Festina Lente Yoga, Kruisboog 30D in Houten

(voor aanmelden klik op de link hieronder en zoek de juiste datum in het lesrooster van Festina Lente Yoga, via die link kun je je aanmelden. Of stuur een mailtje naar info@festinalenteyoga.nl)

Mindfulness Stress Reductie training (MBSR)

zaterdagen najaar 2022

Data: 1, 8, 15, 22, 29 oktober en 5, 12, 19 november 2022. Extra: Zondag 6 november stilte oefen ochtend.

Tijden: 10:30-13:00 uur (stilte ochtend 9:30-13:00)

Locatie: Festina Lente Yoga, Kruisboog 30D in Houten

Kosten: €399,-

Trainer: Geeke Hardeman

In de training zijn inbegrepen: 8 wekelijkse sessies van 2 uur en 30 minuten, voorgesprek, deelname aan stilte ochtend 6 november, link naar opnames en wekelijkse inspiratie mails met opdrachten. Optioneel kan het boek Mindfulness in de Maalstroom van je leven van Edel Maex bij besteld worden á €19,99 waar ik graag mee werk of je bestelt dit zelf.

Stilte ochtend 6 november 2022

Wil jij ook even een middag voor jezelf? Een moment van verstilling en rust? Wil je graag je meditatie beoefening opfrissen en/of onderhouden? Kom naar deze stilte middag. 

 Ik begeleid je door milde yoga, zelfcompassie -en mindfulness meditaties heen. We doen dit verder in stilte zodat je je helemaal op jezelf kunt richten. 

Voor wie?  

Voor iedereen die nu een mindfulnesstraining volgt (inbegrepen in de training) of ooit een mindfulnesstraining gevolgd heeft (bij mij of iemand anders) of anderzijds meditatie en/of yoga ervaring heeft. 

Data: zondag 6 november 2022

Tijd: 9:30-13:00 uur

Kosten: €39,- (inclusief thee en iets lekkers)

Locatie: Festina Lente Yoga, Kruisboog 30D in Houten

Individuele Mindfulness Stress Reductie training (MBSR)

gehele jaar

Data: in overleg

Tijden: in overleg

Locatie: online / Praktijk ruimte Rhijnauwen

Kosten: €799 (vrij van BTW)

Trainer: Geeke Hardeman

In de training zijn inbegrepen: 8 wekelijkse sessies van 1 uur en 15 minuten, voorgesprek, deelname aan stilte ochtend naar keuze, link naar opnames en wekelijkse inspiratie mails met opdrachten. Optioneel kan het boek Mindfulness in de Maalstroom van je leven van Edel Maex bij besteld worden á €19,99 waar ik graag mee werk of je bestelt dit zelf.

Mindfulness sessie

wekelijks (in ontwikkeling)

Locatie: in ontwikkeling

Kosten: nader te bepalen

Dit uur is voor iedereen die zijn heart- en mindfulness beoefening wil opfrissen en/of ondersteunen en bijhouden. Enige meditatie en/of yoga ervaring is gewenst (zoals het ooit gevolgd hebben van een mindfulnesstraining). 

Een deel doen we dynamisch door mindful te bewegen (yoga) of lopen. Het andere deel doen we statisch  in de vorm van een liggende meditatie zoals de bodyscan of een zittende meditatie. We sluiten af met een inspirerende tekst of gedicht. 

Twijfel je of het iets voor je is: neem gerust contact op.