Aanbod

1 op 1 Coaching

Heb je behoefte aan individuele begeleiding bij stress klachten, herstel of preventie van burn-out of gaat het gewoon niet zo lekker en wil je ontdekken waar je blij van wordt en daarvoor bewuste keuzes leren maken?

In mijn coachingspraktijk in Rhijnauwen of tijdens een wandeling begeleid ik je graag met jouw persoonlijke hulpvraag. In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoeken we of we bij elkaar passen en wat je coach vraag precies is. Beste resultaten in coaching worden namelijk geboekt als er een zogenaamde ‘klik’ is tussen coach en cliënt. 

Mijn werkdagen zijn woensdag en vrijdag. Eventueel is zaterdag in overleg ook mogelijk. 

Investering particulieren of zzp: €88,- per sessie van een uur, inclusief voorbereiding en nazorg en eventueel materiaal. Betaal je 10 sessies vooraf in één keer dan is het €799,-.

Investering bedrijven/werkgevers: €129,- per sessie van een uur inclusief voorbereiding en nazorg en eventueel materiaal. 10 sessies voor €1199. 

Alle kosten zijn vrij van BTW.

Stuur me een berichtje om een afspraak te maken!

 

Mindfulness Stress Reductie training (MBSR)

najaar 2023 vrijdagmiddag

Data: Vrijdag 27 oktober, 3, 10, 17, 24 november en 1, 8, en 15 december. Stilteochtend: Zondag 3 december. (Gratis Introductie bijeenkomst: vrijdag 6 oktober.)

Tijden: 13:30-16:00 uur en stilte ochtend is van 9:30-13:00

Locatie: Festina Lente Yoga, Kruisboog 30D in Houten

Kosten: €420,-

Trainer: Geeke Hardeman

In de training zijn inbegrepen: 8 wekelijkse sessies van 2 uur en 30 minuten, individueel voorgesprek, deelname aan stilte ochtend, link naar opnames en journal. Optioneel kan het boek Mindfulness in de Maalstroom van je leven van Edel Maex bij besteld worden waar ik graag mee werk of je bestelt dit zelf.

Introductie Mindfulness

6 Oktober 2023

Wil jij ook eens onderzoeken wat mindfulness is en wat het voor jou kan betekenen? Kom naar de gratis en vrijblijvende kennismakingsworkshop. 

Naast de uitleg gaan we vooral ervaren wat mindfulness inhoudt en of een mindfulness training iets voor jou is.

Datum: 6 Oktober 2023

Tijd: 13:30-14:30 vrijdagmiddag

Locatie: Festina Lente Yoga, Kruisboog 30D in Houten

Stilte ochtend 3 December 2023

Wil jij ook even een ochtend voor jezelf? Een moment van verstilling en rust? Wil je graag je meditatie beoefening opfrissen en/of onderhouden? Kom naar deze stilte ochtend. 

 Ik begeleid je door milde yoga, zelfcompassie -en mindfulness meditaties heen. We doen dit verder in stilte zodat je je helemaal op jezelf kunt richten. 

Voor wie?  

Voor iedereen die nu een mindfulnesstraining volgt (inbegrepen in de training) of ooit een mindfulnesstraining gevolgd heeft (bij mij of iemand anders) of anderzijds meditatie en/of yoga ervaring heeft. 

Data: zondag 3 december 2023

Tijd: 9:30-13:00 uur

Kosten: €39,- (37,- leden yogastudio) incl thee en snack

Locatie: Festina Lente Yoga, Kruisboog 30D in Houten

Mindful bewegen en meditatie

wekelijks woensdagen

Dag en tijd: iedere woensdag 17:30-18:30

Locatie: Festina Lente Yoga

In mindful bewegen en meditatie doen we rustige, zachte bewegingen en zitten of liggen we met aandacht. Dit doen we met een milde, open en nieuwsgierige houding, ofwel Mindful.

Misschien heb je al eens een 8-weekse mindfulness training gevolgd of mediteer je thuis met een app. Dan is dit een mooie manier om je mindfulness beoefening te onderhouden en om ook eens gezamenlijk in een groep te oefenen. Of misschien heb je nog geen ervaring met mindfulness maar zou je er wel graag mee aan de slag gaan en vind je een 8-weekse training (nog) te intensief. Je bent van harte welkom! 

Bij Festina Lente Yoga kun je zowel enkele lessen volgen, als een 5 -of 10 rittenkaart afnemen of een abonnement afsluiten. Voor meer informatie hierover en voor aanmelden kijk op de website van Festina Lente Yoga

Twijfel je of het iets voor je is: neem gerust contact op.

 

 

Individuele Mindfulness Stress Reductie training (MBSR)

gehele jaar

Data: in overleg

Tijden: in overleg

Locatie: online / Praktijk ruimte Rhijnauwen

Kosten: €799 (vrij van BTW)

Trainer: Geeke Hardeman

In de training zijn inbegrepen: 8 wekelijkse sessies van 1 uur en 30 minuten, voorgesprek, link naar opnames en wekelijkse inspiratie mails met opdrachten. Optioneel kan het boek Mindfulness in de Maalstroom van je leven van Edel Maex bij besteld worden á €19,99 waar ik graag mee werk of je bestelt dit zelf