Aankomende activiteiten

Individuele Mindfulness Stress Reductie training (MBSR)

gehele jaar

Data: in overleg

Tijden: in overleg

Locatie: online / Praktijk ruimte Rhijnauwen

Kosten: €725 (vrij van BTW)

Trainer: Geeke Hardeman

In de training zijn inbegrepen: 8 wekelijkse sessies van 1 uur en 15 minuten, voorgesprek, deelname aan stilte ochtend naar keuze, link naar opnames en wekelijkse inspiratie mails met opdrachten. Optioneel kan het boek Mindfulness in de Maalstroom van je leven van Edel Maex bij besteld worden á €19,99 waar ik graag mee werk of je bestelt dit zelf.

Stilte ochtend /middag

Wil jij ook even een ochtend  of middag voor jezelf? Een dagdeel om je meditatie beoefening te verdiepen of op te frissen? Kom naar een stilte ochtend. 

We wisselen zittende- of liggende oefeningen af met bewegen. We doen dit in stilte zodat je je helemaal op jezelf kunt richten.  

Voor wie?  

Voor iedereen die nu een mindfulnesstraining volgt (inbegrepen in de training) of ooit een mindfulnesstraining gevolgd heeft (bij mij of iemand anders) of anderzijds meditatie ervaring heeft. 

Data: uitgesteld ivm verlof tot 2022

Tijd: nog nader te bepalen

Kosten: €35,-

Locatie: Goys Genieten, ‘t Goy (nabij Houten)

Heart- en mindfulness sessie

wekelijks (ivm verlof uitgesteld tot 2022)

Locatie: Goys Genieten, ‘t Goy (nabij Houten)/online

Kosten: nader te bepalen

Dit uur is voor iedereen die zijn heart- en mindfulness beoefening wil opfrissen en/of ondersteunen en bijhouden. Enige meditatie en/of yoga ervaring is gewenst (zoals het ooit gevolgd hebben van een mindfulnesstraining). 

Een deel doen we dynamisch door mindful te bewegen (yoga) of lopen. Het andere deel doen we statisch  in de vorm van een liggende meditatie zoals de bodyscan of een zittende meditatie. We sluiten af met een inspirerende tekst of gedicht. 

Twijfel je of het iets voor je is: neem gerust contact op.

 

 

Kennismakingsworkshop

Voorjaar 2022

Wil jij ook eens onderzoeken wat mindfulness is en wat het voor jou kan betekenen? Kom naar de gratis en vrijblijvende kennismakingsworkshop. 

Naast de uitleg gaan we vooral ervaren wat mindfulness inhoudt en of een mindfulness training iets voor jou is.

Datum: nader te bepalen

Tijd: nader te bepalen

Locatie: Goys Genieten, ‘t Goy (nabij Houten)

Online mindfulness sessies

gehele jaar

Wil je graag je heart- en mindfulness beoefening onderhouden? Ik weet hoe moeilijk dat is! Daarom bied ik ook online mindfulness sessies aan waarin we met elkaar kunnen mediteren zonder je huis uit te hoeven!

Data: nog nader te bepalen