Aanbod

Stress Les(s)

Vrijdag 5 april 19:30-21:00 uur

In deze XL Stress less gaan we kijken hoe je met minder stress kunt leven (stress less). Eerst gaan we dieper in op wat stress precies is en hoe het zich uit in jouw leven. We kijken naar het verschil tussen kortdurende en chronische stress en wat deze laatste voor impact heeft op body en mind. Uiteraard gaan we daarna onderzoeken op welke manieren we stress in jouw leven kunnen verminderen. Je krijgt praktische tools om thuis mee aan de slag te gaan. Denk aan ademtechnieken, mindfulness en het maken van bewuste keuzes die jouw leven stress less maken. Deze avond heeft een mooie afwisseling tussen educatie, interactie en rustgevende (lees: stressless) oefeningen zodat je aan het einde ook in rust en ontspanning naar huis gaat.

Datum: vrijdag 5 april 19:30-21:00 uur

Locatie: Festina Lente Yoga, Kruisboog 30D te Houten

Kosten: €32,50 (leden studio: €28,50)

1 op 1 Coaching

Heb je behoefte aan individuele begeleiding bij stress klachten, herstel of preventie van burn-out of gaat het gewoon niet zo lekker en wil je ontdekken waar je blij van wordt en daarvoor bewuste keuzes leren maken?

In mijn coachingspraktijk in Rhijnauwen of tijdens een wandeling begeleid ik je graag met jouw persoonlijke hulpvraag. In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoeken we of we bij elkaar passen en wat je coach vraag precies is. Beste resultaten in coaching worden namelijk geboekt als er een zogenaamde ‘klik’ is tussen coach en cliënt. 

Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag. Eventueel is zaterdag in overleg ook mogelijk. 

Investering particulieren of zzp: €90,- per sessie van een uur, inclusief voorbereiding en nazorg en eventueel materiaal. Betaal je 10 sessies vooraf in één keer dan is het €810,-.

Investering bedrijven/werkgevers: €130,- per sessie van een uur inclusief voorbereiding en nazorg en eventueel materiaal. 10 sessies voor €1200. 

Bedrijven zijn steeds vaker bereid te investeren in het welzijn en de ontwikkeling van hun medewerkers dus vraag vooral na bij je werkgever of er vergoedingsmogelijkheden zijn!

Alle kosten zijn vrij van BTW.

Stuur me een berichtje om een afspraak te maken!

 

Mindfulness Stress Reductie training (MBSR)

najaar 2024 zaterdag ochtend

Data: Zaterdag 5, 12, 19 en 26 oktober, 2, 9, 16 en 23 november. en zondag 10 november een stilte oefen ochtend.

Zaterdag 14 september 10:30-11:30 is er een gratis en vrijblijvende introductie bijeenkomst op de locatie.

Tijden: 10:30-13:00 uur en stilte ochtend is van 9:30-13:00

Locatie: Festina Lente Yoga, Kruisboog 30D in Houten

Kosten: €425,-

Trainer: Geeke Hardeman

In de training zijn inbegrepen: 8 wekelijkse sessies van 2 uur en 30 minuten, individueel voorgesprek, deelname aan stilte ochtend, opnames om mee te oefenen en een journal. Optioneel kan het boek Mindfulness in de Maalstroom van je leven van Edel Maex bij besteld worden waar ik graag mee werk of je bestelt dit zelf.

Introductie Mindfulness

Zaterdag 14 september

Wil jij ook eens onderzoeken wat mindfulness is en wat het voor jou kan betekenen? Kom naar de gratis en vrijblijvende kennismakingsworkshop. 

Naast de uitleg gaan we vooral ervaren wat mindfulness inhoudt en of een mindfulness training iets voor jou is.

Datum: 14 september

Tijd: 10:30-11:30

Locatie: Festina Lente Yoga, Kruisboog 30D in Houten

 

Stilte ochtend 2024

Wil jij ook even een ochtend voor jezelf? Een moment van verstilling en rust? Wil je graag je meditatie beoefening opfrissen en/of onderhouden? Kom naar deze stilte ochtend. 

 Ik begeleid je door milde yoga, zelfcompassie -en mindfulness meditaties heen. We doen dit verder in stilte zodat je je helemaal op jezelf kunt richten. 

Voor wie?  

Voor iedereen die nu een mindfulnesstraining volgt (inbegrepen in de training) of ooit een mindfulnesstraining gevolgd heeft (bij mij of iemand anders) of anderzijds meditatie en/of yoga ervaring heeft. 

Data: zondag 17 maart, 23 juni en 10 november 2024

Tijd: 9:30-13:00 uur

Kosten: €39,- (37,- leden yogastudio) incl thee en snack

Locatie: Festina Lente Yoga, Kruisboog 30D in Houten

Mindful yoga en meditatie

wekelijks woensdagen

Dag en tijd: iedere woensdag 17:30-18:30

Locatie: Festina Lente Yoga

In mindful bewegen en meditatie doen we rustige, zachte bewegingen en zitten of liggen we met aandacht. Dit doen we met een milde, open en nieuwsgierige houding, ofwel Mindful.

Misschien heb je al eens een 8-weekse mindfulness training gevolgd of mediteer je thuis met een app. Dan is dit een mooie manier om je mindfulness beoefening te onderhouden en om ook eens gezamenlijk in een groep te oefenen. Of misschien heb je nog geen ervaring met mindfulness maar zou je er wel graag mee aan de slag gaan en vind je een 8-weekse training (nog) te intensief. Je bent van harte welkom! 

Bij Festina Lente Yoga kun je zowel enkele lessen volgen, als een 5 -of 10 rittenkaart afnemen of een abonnement afsluiten. Voor meer informatie hierover en voor aanmelden kijk op de website van Festina Lente Yoga

Twijfel je of het iets voor je is: neem gerust contact op.

 

 

Individuele Mindfulness Stress Reductie training (MBSR)

gehele jaar

Data: in overleg

Tijden: in overleg

Locatie: online / Praktijk ruimte Rhijnauwen

Kosten: €810 (vrij van BTW)

Trainer: Geeke Hardeman

In de training zijn inbegrepen: 8 wekelijkse sessies van 1 uur en 30 minuten, voorgesprek, opnames om mee te oefenen en een journal. Optioneel kan het boek Mindfulness in de Maalstroom van je leven van Edel Maex bij besteld worden á €19,99 waar ik graag mee werk of je bestelt dit zelf