Aankomende activiteiten

Stilte ochtend 11 juni 2023

Wil jij ook even een ochtend voor jezelf? Een moment van verstilling en rust? Wil je graag je meditatie beoefening opfrissen en/of onderhouden? Kom naar deze stilte ochtend. 

 Ik begeleid je door milde bewegingsoefeningen, zelfcompassie -en mindfulness meditaties heen. We doen dit verder in stilte zodat je je helemaal op jezelf kunt richten. 

Voor wie?  

Voor iedereen die nu een mindfulnesstraining volgt (inbegrepen in de training) of ooit een mindfulnesstraining gevolgd heeft (bij mij of iemand anders) of anderzijds meditatie en/of yoga ervaring heeft. 

Data: zondag 11 juni 2023

Tijd: 9:30-13:00 uur

Kosten: €39,- (37,- leden yogastudio) incl thee en snack

Locatie: Festina Lente Yoga, Kruisboog 30D in Houten

Mindfulness Stress Reductie training (MBSR)

najaar 2023 vrijdagmiddag

Data: vanaf half oktober, data volgen later

Tijden: 13:30-16:00 uur en stilte ochtend is van 9:30-13:00

Locatie: Festina Lente Yoga, Kruisboog 30D in Houten

Kosten: €420,-

Trainer: Geeke Hardeman

In de training zijn inbegrepen: 8 wekelijkse sessies van 2 uur en 30 minuten, individueel voorgesprek, deelname aan stilte ochtend, link naar opnames en wekelijkse inspiratie mails met opdrachten. Optioneel kan het boek Mindfulness in de Maalstroom van je leven van Edel Maex bij besteld worden waar ik graag mee werk of je bestelt dit zelf.

Mindful bewegen en meditatie

wekelijks woensdagen

Dag en tijd: iedere woensdag 17:30-18:30

Locatie: Festina Lente Yoga

In mindful bewegen en meditatie doen we rustige, zachte bewegingen en zitten of liggen we met aandacht. Dit doen we met een milde, open en nieuwsgierige houding, ofwel Mindful.

Misschien heb je al eens een 8-weekse mindfulness training gevolgd of mediteer je thuis met een app. Dan is dit een mooie manier om je mindfulness beoefening te onderhouden en om ook eens gezamenlijk in een groep te oefenen. Of misschien heb je nog geen ervaring met mindfulness maar zou je er wel graag mee aan de slag gaan en vind je een 8-weekse training (nog) te intensief. Je bent van harte welkom! 

Bij Festina Lente Yoga kun je zowel enkele lessen volgen, als een 5 -of 10 rittenkaart afnemen of een abonnement afsluiten. Voor meer informatie hierover en voor aanmelden kijk op de website van Festina Lente Yoga

Twijfel je of het iets voor je is: neem gerust contact op.

 

 

Introductie Mindfulness

najaar 2023

Wil jij ook eens onderzoeken wat mindfulness is en wat het voor jou kan betekenen? Kom naar de gratis en vrijblijvende kennismakingsworkshop. 

Naast de uitleg gaan we vooral ervaren wat mindfulness inhoudt en of een mindfulness training iets voor jou is.

Datum: najaar 2023

Tijd: 13:30-14:30 vrijdagmiddag

Locatie: Festina Lente Yoga, Kruisboog 30D in Houten

 

Individuele Mindfulness Stress Reductie training (MBSR)

gehele jaar

Data: in overleg

Tijden: in overleg

Locatie: online / Praktijk ruimte Rhijnauwen

Kosten: €799 (vrij van BTW)

Trainer: Geeke Hardeman

In de training zijn inbegrepen: 8 wekelijkse sessies van 1 uur en 15 minuten, voorgesprek, link naar opnames en wekelijkse inspiratie mails met opdrachten. Optioneel kan het boek Mindfulness in de Maalstroom van je leven van Edel Maex bij besteld worden á €19,99 waar ik graag mee werk of je bestelt dit zelf